Via deze website kunnen bezoekers en vrienden van Theaterkerk Wadway en Dorpshuis de Republiek aangeven of zij een obligatielening willen verstrekken zodat wij ons doel van een nieuwe foyer en dorpshuis kunnen verwezenlijken. Onder het kopje Over kunt u meer lezen over Theaterkerk Wadway en de samenwerking met Stichting dorpshuis Wadway. Onder het kopje Campagnes vindt u de verschillende mogelijkheden voor het verstrekken van een obligatielening. Hier wordt ook meer informatie gegeven met een voorbeeld berekening. Onder het kopje FAQ vindt u veel gestelde vragen. 

Via dit platform kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald. Heeft u een obligatie verstrekt? Dan kunt u via dit platform inloggen en heeft u inzicht en overzicht in uw lopende obligaties.

Doet u liever gewoon een donatie? Dat kan! Via ons crowdfundingplatform kunt u een eenmalige donatie doen:

Culturele ANBI en belastingaftrek

60e451102ded1.jpg

Stichting Theaterkerk Wadway is een Culturele ANBI. 
Als u een schenking doet aan Stichting Theaterkerk Wadway ontvangt u Belastingaftrek.  Voor particulieren geldt dat het bedrag van de gift + 25% extra mag worden afgetrokken van het belastbaar inkomen en voor bedrijven geldt dat de gift + 50% extra mag worden afgetrokken van het bedrijfsresultaat.

Hieronder ziet u enkele artist-impressies van de aanbouw van de kerk. 

 


 

 


Campagnes

Totaal opgebracht: EUR 67.000,00
Aantal campagnes: 3
Aantal inschrijvingen: 36