logo

Welkom op het Obligatieplatform van HC Derby!

Draag je steentje bij aan de financiering van de nieuwe velden!

HC Derby heeft nu 3 geweldige nieuwe velden en een nieuw oefenveldje en het laatste stukje van de financiering hiervan wil de club realiseren via de uitgifte van een obligatielening. 

Jij kunt ook een steentje bijdragen door een lening aan de club te verstrekken en een gedeelte van de jaarlijkse rente en aflossing terug te schenken aan de vereniging. De club heeft dan een aantrekkelijke financiering en jij krijgt, naast de prachtige velden in 7 jaar je volledige inleg weer terug. 

Via deze website kunnen leden, supporters, vrienden en iedereen die de club een warm hart toedraagt, aangeven of zij een obligatielening willen verstrekken aan de vereniging met als doel een streefbedrag van in totaal € 100.000,-.  

Dit platform biedt tevens de mogelijkheid om de voortgang live te volgen. Op deze manier blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald.
 

Heb je uiteindelijk een obligatielening verstrekt? Dan is het via dit zelfde platform mogelijk inzicht te krijgen in jouw lopende obligaties.

 

Meedoen kan vanaf € 1.000,-

 

De fiscale constructie

In onderstaande video wordt de constructie toegelicht. De bedragen en rentepercentages zijn voorbeelden. De constructie is reeds vele malen succesvol toegepast en de Belastingdienst heeft de door HC Derby aangeboden obligaties getoetst en daarmee aangegeven dat de jaarlijkse schenking volledig aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

 

Obligaties

Totaal opgebracht: € 100 000,00
Aantal obligaties: 0
Aantal toezeggingen: 30

Top Ambassadeurs

Er zijn (nog) geen Ambassadeurs.