logo

WELKOM OP DE OBLIGATIEPAGINA VAN CONCORDIA DELFT!

Help mee onze bouwplannen te realiseren!

We willen graag onze accomodatie aanpassen aan de eisen van de tijd door nieuwbouw van kleedkamers, het renoveren van bestaande kleedkamers en een aantal ruimten in het clubhuis. 
Via deze website kunnen leden, supporters en vrienden van de vereniging aangeven of zij een obligatielening willen verstrekken aan de vereniging zodat de vereniging de bouwplannen kan realiseren. 

Via dit platform kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald. Heb je een obligatie verstrekt? Dan kan je via dit platform inloggen en heb je inzicht en overzicht in je lopende obligaties. 

De fiscale constructie

In onderstaande video wordt de constructie toegelicht. De bedragen en rentepercentages zijn voorbeelden. De constructie is getoetst door een fiscalist. Hierdoor heeft u zekerheid dat de constructie door de Belastingdienst wordt geaccepteerd en de jaarlijkse schenking volledig aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

Deze constructie is niet nieuw en wordt al veel toegepast. Wij organiseren die met ondersteuning van Obligatieplan.nl van SponsorVisie. Hierdoor kunnen we gebruik maken van dit mooie digitale platform. Hierdoor kunt u direct online inschrijven, maar heeft u ook tijdens de looptijd van de obligatielening via dit platform inzicht in uw lening. 

Campagnes

Totaal opgebracht: € 70 500,00
Aantal campagnes: 3
Aantal toezeggingen: 17

Top Ambassadeurs

Pieter  Kunz Pieter Kunz
heeft € 9 000,00 opgehaald.
Fred van der Brugge Fred van der Brugge
heeft € 2 500,00 opgehaald.